Hej världen!

Jag vill verkligen passa på och säga Hej till Världen med det här inlägget.

Varför en egen blogg?

Det har verkligen blivit hög tid för mig att starta en egen blogg, just därför att jag känner att jag har någonting att tillföra i den här digitala eran. Sen att jag också jobbar i en föränderlig bransch gör att det händer så otroligt mycket just nu så jag behöver bloggen och wordpress som ett led i att själv hänga med och lära mig hur allt funkar och hänger ihop.

Vad kommer den att handla om?

Jag kommer att ha en personlig blogg där jag tänkte berätta lite om vad jag håller på med på fritiden men även i arbetet. Jag kommer försöka ge handfasta tips på saker jag stöter på för att göra det enklare för mina medmänniskor som behagar hälsa på här.

Vissa av sidorna och inläggen kommer att vara starkt vinklade enligt min åsikt eller inom min profession, men det får du leva med helt enkelt!

//Niklas