OK.

Jag är ju ingen expert, men om man är normalt funtad i skallen så ser man ju med sina ögon om någonting är bra eller dåligt. Första designen/temat jag hittade och applicerade på min hemsida funkade bra till en början, ända tills jag fick för mig att göra en sida till, en submeny samt testa sidan i ett mindre fönster, då sket det sig. Temat är inte responsivt och det fungerar även dåligt med submenyer. Jag lyckades fixa och justera submenyplaceringen i css med hjälp av lite googlesökningar med det här med mobilanpassningen funkar ju inte, dax att söka och hitta ett nytt tema!

Teman, eller om du väljer att kalla dem mallar finns under utseende i din adminmeny i WordPress. Du kan välja mellan en massa sådana nu förtiden, både gratisteman och betalteman. Nu finns också en fin möjlighet att förhandsgranska dessa på din site innan du aktiverar dom.