Mossrivning med hjälp av världens bästa företag

Den här dagen har jag spenderat med ett rejält fyspass, jag å gräsmattan har mötts i en batalj. Det var för många år sen nu så det var verkligen dax. Har lånat mig en mossrivare av världens bästa järnhandel, Järnia i Sorsele. Tack vare den har jag småkramp i bena och träningsvärk i ryggen. För efter rivning var det uppsamling och krattning, tog mig sju timmar att fixa, så jag skippar gymmet idag:-) Nu hoppas jag bara på lite regn så allt damm lägger sig!

Världens bästa företag

Jag har ju bara bloggat på ett litet tag och sponsorerna och samarbetspartnerna lyser fortfarande med sin frånvaro. DOCK, lokalpatriot som jag ändå är måste jag ju puffa upp järnhandeln i Sorsele ju. Vem har inte haft en skruv lös, eller två… hehe. Behövt en spik, eller hundmat, eller en ny skoter! Vem har inte spatserat runt på affärn på holmen å spärre på grejen inför jul, å vars far onga inför födelsedagskalaset, jo till Järnhandeln. Jag tycker dom är värd en riktig puff för sin trevliga och hjälpsamma personal.

Tack för jag fick låna Rivarn, lämnar tebax den i morgon!

Naturligtvis väljer järnhandeln i Sorsele Lokal hosting av Världens bästa företag Vildmarksdata AB.