Kort sammanfattning med statistik

Så, här kommer en kort sammanfattning med statistik över den här webbplatsens 15 första dagar i livet.

15 dagar online!

Tänk dig en nyfödd bäbis! Efter 15 dagar borde man förstås fått komma hem från BB om allt gått bra, just lärt sig byta blöjor, kanske lyckats lära sig få på ungen kläder och fått till knepet å byta blöjor. Man kan eventuellt ha lärt sig vad som funkar för att få ungen att sova, och kanske få mindre ont i magen… Eventuellt har också ett namn börjat diskuterats och bestämts av föräldrarna… 15 dagar, så kort tid för ett nytt litet liv… På den här till synes korta tiden har den här bloggen besökts av ett gäng människor och robotar, blivit indexerad och tillgänglig från hela världen (ja, nästan…)

Bloggen och vad jag vet om dig

Annat är det på Internet, jisses vad saker och ting händer snabbt. Teknik utvecklas i rasande fart. Det som var inne förra året är Old shit idag. För att hänga med i utvecklingen är det svårt att bara stanna av och titta på, vi måste alla vara delaktiga på ett eller annat sätt. Bäst vad det är så kommer vi själva ta över stafettpinnen och leda utvecklingen, komma på någonting nytt och banbrytande, vem vet!? Jag har tagit mig en titt i backspegeln på dessa dagar och hittat en del ganska spännande saker.

Jag vet en hel del också

Då jag kickade igång Google Analytics så hade jag inte så stor pejl på vad man kunde få fram för data om mina besökare. Det här är ju en hobbysite där jag skriver och laborerar med det jag hamnar på i mitt arbete och på fritiden. Nu ska ni få höra vad jag vet om dig!

  • Ungefär 75% av alla som besöker min site är inloggad hos google, hehe de du
  • Se snygg en karl som jag är så dras mest kvinnor till min site (ca 56% mot ca 43%)
  • De flesta som besöker min site är mellan 45 och 54 år
  • Mina besökare gillar musik, resor och konst, haha va komiskt!
  • 97% av mina besökare kommer från Sverige
  • Blandningen safari vs Android Webview är lika på 42%
  • 80% av besökarna surfar hit med MOBILEN (WOW det va mycket)

Tagit några skärmdumpar på några stats

Lustigt att några music lovers gillar länken till Adams hemsida 🙂

Hur ser statistiken ut på din site? Har du koll på den?