Lägga till Sociala medier

Sådärja. Webbplatsen eller bloggen finns på plats. Du skriver bra innehåll, du börjar notera i Google Analytics att det faktiskt är några som läser vad du skriver. Nu kan det vara en bra idé att låta dina besökare själva enkelt kunna dela med sig av vad du har att berätta.

Installera Sociala medier plugin

Nu innan vi går ut på alldeles för hal is är det av vikt att vi vet vad vi vill! Det finns ju plugins som visar ditt innehåll i sociala medier på din sida respektive att du medger för dina besökare att dom kan dela din information vidare till sina vänner. Det är som sagt en vida skillnad mellan dessa funktioner och det är viktigt att du själv vet vad du vill göra. I det här fallet är jag ute efter en funktion som gör att besökare kan dela mina sidor och inlägg i sina kanaler. Dax att söka tillägg (plugins) igen via tilläggshanteraren i WordPress!

Add to any

Efter lite surfande och utvärderande hittade jag en plugin som heter Add to any. Den verkar kunna leverera det jag söker efter. Den har över 400000 aktiva installationer och har fått rätt bra betyg, jag följer med strömmen å klickar installera och sen aktivera!

För att fixa till Add to any ska du gå till Inställningar i din admin och sedan till Add to any. Där bestämmer du lite design, vilka medier du vill man ska kunna dela till och lite annat smått och gått.

NU, ska dina besökare kunna dela dina inlägg!