Ett år på gymmet

Ett år på gymmet

Idag har det gått ett år. Ett helt träningsår! Jag bestämde mig i början på oktober ifjol för att testa en ny sak, nämligen träna varje vardag, varje morgon, innan jobbet. Målet var att inte ta det för hårt utan för att må bra.

Hur det var förr

Sedan urminnes tider har människan rört på sig för att inbringa föda och tak över huvudet, typ. Numera har vi en mängd olika sätt att lösa detta på, i mitt fall har jag hamnat bakom ett skrivbord, förvisso höj och sänkbart, men ändock ett väldigt stillasittande (ibland stående) arbete. Det innebär ju i praktiken att man blir stel och orörlig och helt enkelt i dålig form. Så jag tog tag i det och gjorde en liten förändring.

Hur har det gått då?

Alltså… Vissa mornar måste jag säga har varit enormt påfrestande att stiga upp. Jag har naturligtvis avstått träning vid sjukdom eller i vissa fall lathet hehe, men det har gått relativt bra. Då jag lyft och kämpat, sprungit och fysat har jag undvikit att ta ut mig fullständigt utan jag tror jag legat på och maxat kanske 70-80% av teoretisk maxkapacitet. Målet är som sagt att få bättre fysik och må bättre inte att kunna lyfta si å så många ton under en viss tid, sånt har jag vuxit ifrån.

Summerar 170 pass nu under mitt träningsår, jag är nöjd och det är det viktigaste.

träning

Värt att notera och som jag tänkt på är ju att man brukar säga att det är tanken som räknas, men jag har upptäckt att det räcker inte med att tänka på att träna, man måste faktiskt spotta i nävarna å ge sig dit hän!

Har heller inte räknat med promenader och cykelturer eller annan rekreationsrörelse som träning.

En klapp på axeln och ett litet grattis till mig! Nu håller jag tummarna jag orkar med ett år till 🙂

Å förresten, du är välkommen du med på morgonträningståget! Vi ses på trim365!

niklas

Kommentarer inaktiverade.