I helgen har det skottats snö i mängder. Skrapat av lite av taken, frun har fixat växthuset och lillstugan, har helt enkelt haft fullt upp. Blev tvungen att ta en bild häromdagen lite snett utifrån. Det är trots allt ganska vackert, trots snömängderna.

 

Snö i mängder i Sorsele
För information kan jag berätta att nedre delen på 50-skylten är ca 180cm hög.

Adrenalinsprutan

Under gårdagen var vi på snabbvisit till Lycksele där vi fick lära oss hur man tar en adrenalinspruta rakt in i benet vid en allergisk reaktion. Känslan att smacka in en spruta i benet bara sådär, kan just beskrivas så… där.

Det gjorde lite ont, men var en nyttig erfarenhet, nu vet vi ju hur sånt fungerar, så även lillan Engla som var orsaken till att vi var nere på Allergikliniken. Nu är det bekräftat det handlar om nötallergi, dock bara cashewnötter tack o lov!

På kvällen fick vi äntligen träffa den nye familjemedlemmen Rex som flyttat in hos Mikael och Vilma. Han är söt kort och gott!

Engla och Rex
Engla och Rex