Ibland blir det inte som man tänkt sig

Ibland blir det inte som man tänkt sig

I helgen ville Engla åka till Nalovardo och åka slalom med sina kompisar. Dom hade jätteroligt i backen ända tills det inte var roligt igen. Plötsligt fanns där ett träd, som inte ville flytta på sig och benet fastnade förstås i detta med en rejäl vridning av det vänstra knäet.

Tack och lov fanns det flera kompisar som kunde hämta hjälp och ringa till oss så vi fick ta hand om henne. Första resan gick till Sjukstugan och akuten i Sorsele (tack och lov för att det var folk där). Väl där möttes vi av jättesnälla sjuksystrar och en doktor som tillsammans satte på en gipsskena så att vi kunde åka vidare till akuten i Lycksele. Väl där fick vi åka in och få hjälp av återigen trevlig och snäll personal. Efter bortplockning av gipset och röntgen kunde konstateras att ingenting troligtvis är brutet men däremot kan det vara någon typ av kontusion samt avslitet ligament.

Då det inte fanns så mycket mera att göra så satte dom på en ny gipsskena som vi ska ha fram till magnetröntgen som blir nu på onsdag. Vi tar oss några sjukdagar fram tills dess då det är svårt att gå, sitta och ligga, gå på toa och en massa andra saker då man har gips från stortån och högt upp på låret. Tack och lov har smärtan gått ner en hel del!

Jättesvullet knä

Nu håller vi tummarna för att det går bra på onsdag.

Vi tackar för alla snälla meddelanden och kramar och alla kompisar som hjälpte till i lördags samt all duktig sjukvårdspersonal som faktiskt finns där, för oss, dygnet runt och året runt som av tystnadsplikt mm aldrig kan ”skryta” och berätta om sitt jobb!

Tat lugnt i backen alla!!

 

niklas

Kommentarer inaktiverade.