Utmärkt läge att agera nu för våra lokalpolitiker! - sandqvist.place

Utmärkt läge att agera nu för våra lokalpolitiker!

Skolchefen och rektorn har beslutat sig för att sluta enligt sorsele.se. Detta skriver dom idag på sin hemsida. Läs mera på länken om du är intresserad.

Det har varit problem på senaste tiden på skolan med polisanmälningar, vikariestopp och ilskna samtal från föräldrar och mycket strul. Det här skapar oreda, för barn och vuxna både inom och utom skolan. Nu är det valtider och valtider brukar innebära valfläsk! Så Politiker av alla möjliga färger:

–>Vilken är din framtidslösning för Sorsele kommuns skolor? Kommer det finnas medel och förutsättningar för den nya skolledningen att bedriva en vettig skola i framtiden? Berätta för oss och berätta nu, för någon bättre tidpunkt finns det inte!

Kommentera

Stäng meny