Angående gatlysena del 2

Angående gatlysena del 2

Gatlysen längst strandvägen lyser fortfarande med sin frånvaro och tidigare i dag fick jag faktiskt tag på ansvarig person på trafikverket. Jag ringde helt enkelt!

Mörker

Det är precis som diskussionerna gått på Facebook att Kommunen och Trafikverket tidigare hade ett abonnemang som de delade på, men att kommunen klippt trådarna så att säga mot Trafikverket och att dom inte riktigt pratat med varandra utan istället bredvid varandra och det har i och med detta uppstått ett uppenbart problem. Vi har inge lyse, vilket MÖRKER!.

Konsekvenserna av misskommunikation mellan Kommunen och Trafikverket får vi nu se, eller kanske man ska säga, inte se eftersom det är kolsvart här om kvällar och nätter.

Naturligtvis beklagar ansvarig person detta och håller med om att det är just nu på hösten som gatljusen behövs som bäst. De jobbar så fort dom kan enligt egen utsago för att fixa ett eget abonnemang och få igång detta så fort som möjligt. De hoppas, men kan inte lova att detta ska vara fixat i alla fall delvis under veckan…

Själv hoppas jag att Kommunen och Trafikverket upprättar kommunikationerna igen och börjar prata med varandra i framtida projekt!

niklas

Kommentarer inaktiverade.