Stryktips och traktorkörning

Stryktips och traktorkörning

Helgen som gick började med ett klassiskt fredagsskägg. Normalt brukar jag försöka ta på slips på fredagar, men då skägget numera döljer den så mycket får jag hitta på annat som t.ex hängslen 🙂

Fredagsskägget

Lördag i regnet spenderade jag sittandes bakom ratten på farsans traktor och jordfräs, där jag fräste upp ett litet land på samhället. Skulle du behöva hjälp med ditt land? Hör av dig i sånt fall. Efter jag skrev detta på fb så blev jag kontaktad av flera lååångt utanför Sorsele och jag vill förtydliga att det här erbjudandet bara gäller inom samhället, eller iaf inom vettigt larvavstånd 🙂

 

Traktor och fräs

Lördag kväll spelade jag World Of Tanks samt höll ett getöga på tipset och det blev spännande!!!

Lyckades med bedriften att få 13 rätt!! Vilket faktiskt va första gången för mig! Det här i ett litet spelbolag vi kör genom jobbet.

13 rätt

niklas

Kommentarer inaktiverade.