Få annonser från Google Adsense att visas på din webbplats

Få annonser från Google Adsense att visas på din webbplats

Vi har nu aktiverat kontot hos Google Adsense, men sen då? Hur får vi annonser att visas på sidan?

Det finns tydligen en del tips och trix kring detta. Eftersom det här är första gången för mig jag håller på med sånt här såtestar jag bara följa med flödet i adsense. Jag loggar in efter att siten är aktiverad och sedan aktiverar jag annonser via en enkel knapp. jag testar aktivera Annonser på sidnivå samt mobilanpassade annonsformat.

 

Annonserna börjar visas.

Jahapp, det gick snabbt att dom började visas… Det var väl inte helt oväntat. Datingsiter och diverse länkar till ryska damer började ganska snart dyka upp på min webbplats. Huruvida jag vill ha det här någon längre tid på siten får vi se.. Kunde notera det fanns möjligheter att inaktivera vissa annonser också, det måste undersökas!

Haha, här en liten skärmdump

niklas

Kommentarer inaktiverade.