Vårflod i Sorsele 2018 - sandqvist.place

Vårflod i Sorsele 2018

Igår, 13 maj 2018 tog jag mig en liten cykeltur upp till Laisälven och Storforsen. På vägen dit och tillbaka passade jag på att ta några bilder. Det blev lite mixade bilder av både majestätiskt vatten och lite annan natur. Paddan upptäckte jag precis när jag passerade den. Tyckte det var en väldigt konstig sten där på vägen, men jag blev att stanna och vända för att fota skapelsen. Tyvärr är det alldeles för långt mellan grodorna och paddorna numera tycker jag. Det här exemplaret var ju alldeles fantastiskt vackert den (hen, då jag ej vet könet) poserade så fint framför mobilen 🙂

Vi får väl se var vårfloden för oss denna vår, det har stigit förvånansvärt snabbt de senaste dagarna. På min instagram/facebook uppdaterar jag flöden med bilder dagligen.

Storforsen bastu
Storforsen bastu
Storforsen stuga
Storforsen stuga
Hemma kvällsbild
Hemma kvällsbild
Stomudden 2, mot Sorsele
Stomudden, mot Sorsele
Stomudden
Stomudden
Bajs
Bajs

 

Storforsen 3
Storforsen
Storforsen 2
Storforsen
Storforsen 1
Storforsen
Vanlig padda (bufo bufo)
Vanlig padda
Stäng meny