Jag ger upp kriget om Iphone-spammen nu - sandqvist.place

Jag ger upp kriget om Iphone-spammen nu

Jag har, så fort jag upptäckt nya spam om billiga iphones uppdaterat mitt tidigare inlägg om detta och stoppat in det sk sökordet i det inlägget både som en rubrik storlek två, samt fet text i stycket. Detta har med tiden varit förhållandevis intressant att följa då jag kikat lite i Search Console och kan notera att det faktiskt finns ett gäng som söker efter dom här orden, och även klickar på dom. Tackar för dom träffarna!

iphonebluff

Det finns alltså potentiella ”kunder” som faktiskt kan falla för detta. Jag har fightats mot detta nu ett tag och orkar inte längre uppdatera mitt inlägg med flera sökord. Mitt främsta syfte va ju att förvilla människor som får fram sökresultaten att hamna på min site och läsa mitt varningsinlägg om detta innan man faller helt för bluffen.

Stäng meny