pumpa
Englas Pumpa

Englas skapelse står här ute och vädrar morgonluft.

I helgen har det varit Halloween, eller alla helgons helg. Vi har varit på kyrkogården och satt ljus på farfars och farmors gravplats.

30-skylten upprest

påkörd 30-skylt
Den har sett sina bättre dagar

För att kunna skotta är det ju bra om skylten inte ligger efter trottoaren så grannen vek upp den försiktigt, nu står den igen, om än lite sned och tilltufsad. Dock står den ju väldigt ostadigt då den i princip är av längst ner.

Så nu alla trafikanter är det 30 som gäller igen efter Östanåvägen.

Bokläsning

Har börjat läsa/lyssna på Jan Guillous Böcker om det stora århundradet som är en fascinerande berättelse om 1900-talet och den tekniska utvecklingen och resan som tre Norska fiskebröder får göra. Är nu på tredje boken i serien och imponeras av sammanflätningen av historien och familjeödet som det berättas om!

Nu ska jag packa för att åka iväg till Storstan på möten under måndagen!