Halvtack till Trafikverket

Inser nu jag skrivit om detta i ett tidigare inlägg, så en liten upprepning ändå.

En plutt asfalt finns nu på plats på Lillåbron, inte direkt snyggt och heller inte riktigt tillräckligt. Men nog i alla fall för att göra vattenpölen och risken att blötas ner av vägtrafikanter betydligt mindre.. Dock har jag inte fått någon feedback på mitt mail, med ett svar tillbaka att dom faktiskt fixat problemet, undra när det ska komma då det faktiskt ordagrant står i mejlet:

Hej Niklas och tack för ditt mejl!

Vi har skickat ditt ärende vidare till vår projektledare för driftområdet. Vi återkommer till dig. Tänk på att inte ändra i ämnesfältet om du svarar på detta meddelande.

Med vänlig hälsning

Förnamn Efternamn

Inte riktigt återkommit ännu…

Hur som helst, ett steg framåt i alla fall. Kvar är nu att förbättra säkerheten för ungarna som ska över vägen varje morgon och eftermiddag. Där står det ännu stilla. Det första förslaget jag hade en gång i tiden var att stänga av vägen från ”Röda torget” och göra en gång och cykelöverfart med övergångsställe där just innan bron, där både stora och små passerar. Samtidigt som man skulle kunna plocka bort övergångsstället som finns längre uppåt vägen mot kommunhuset där väldigt få passerar… Det får vi väl se om det händer nåt med detta i framtiden.

By the way. Inlägget om nya butiken blev en riktig succé i bloggen, hade över tusen besökare på två dagar som ville läsa om den nya affären i Sorsele. Jag är:

  1. förvånad att intresset va så stort
  2. förvånad över att den fortfarande står kvar
  3. nyfiken när nån skulle fylla butikshyllan med ”nåt” 🙂
  4. fundersam när och om Google uppmärksammar och åtgärdar detta?

Ha en go kväll vettja!