sandqvist.place - Min historia

WordPress, hemmalivet, sagor, bygg och fixa, it, web, hosting och Internet

Nalovardo Fatbike Race

I går var jag med som en del av arrangörsstaben i eventet Nalovardo Fatbike Race. Det handlar kortfattat om att några verkliga entusiaster fått för sig att man ska cykla på nalovardo, mitt i vintern längst en galet lagd bana från dalstuga upp till toppen, ner igen längst med myrar och ut på Laisälven, sedan efter Vindelälven en bit och sen tillbaka till start.

Cyklarna är sk fatbikes, cyklar med feta tjocka däck gjorda för att ta sig fram i terräng.

Det här var helt enkelt jättekul, mitt uppdrag handlade om att fota lite samt uppdatera bloggen för nfbr.se. Känner mig kanonnöjd med min insats, arrangemanget men framförallt deltagarna som gjorde en fantastisk prestation i busvädret vi hade.

Visst finns det saker som kunde vara bättre, men vi gjorde det rätt bra ändå tycker jag, nästa gång vet vi mera och bättre!!

Känner lite blodad tand och tycker det skulle vara kul att vara med flera gånger!

fatbike race start

nfbr.se hittar du i bloggen mera bilder och några korta filmer från start och målgång

1 kommentar

  1. Fantastiskt bra jobb av alla funktionärer som peppade och hjälpte till att göra loppet genomförbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *